Går sovandes...

Vaknade typ precis. Är fortfarande väldigt trött, trots att jag fått mina 8 timmars sömn. Dessutom är min vänstra näsborre hur tät som helst. Igår var det den högra. Känner mig lite som ett cirkusfreak nu när jag går runt i lägenheten och visslar lite blygsamt med min näsa. Hoppas det går bort efter en lång varm dusch.
Vi gick föresten aldrig till slottskogen igår, och ingen take away kaffe blev det heller. Istället satte vi oss på Brogyllen och tog en liten fika. Johanna (Alias; Kvicken) kom dit för att prata av sig lite efter hon slutat sitt jobb. Hon har ett ganska konstigt jobb, med konstiga arbetskamrater och otacksamma kunder, därför brukar hon alltid kunna dela med sig av lite göttigt skvaller. Men den här gången hade det inte hänt så mycket. Därför gick vi och tittade på skor istället, och i den skoaffären som vi gick till...my god...där jobbade nog Göteborgs fräschaste kille.
Det hela slutade med att vi tre fick kåtslag så det hördes klockor i huvudet och änglar spelade trumpet på våra axlar, men det hela övergick ganska snabbt till ostämda klockor och änglar som kastade trumpeterna på varandra istället. Johanna försökte nämligen påstå att hennes skor hade spetsig tå, medan jag och Mattias starkt hävade att det minsann var en rundad tå. Argumentationen följde med oss hela vägen fram till spårvagnshållsplatsen där vi till sist försökte begrava stridsyxan genom att säga att Johannas skor var spetsiga med rundad tå. Makes no sense, belive me i know. Hur som helst, vi skildes som vänner och kanske med ett lite bredare synsätt på skor! Dags att äta något nu innan jag krackelerar! Hej så länge!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0